• Home
  • Recent Q&A
  • Java
  • Cloud
  • JavaScript
  • Python
  • SQL
  • PHP
  • HTML
  • C++
  • Data Science
  • DBMS
  • Devops
  • Hadoop
  • Machine Learning
in Other by
Q:

A car covers its journey at the speed of 80km/hr in 10hours. If the same distance is to be covered in 4 hours, by how much the speed of car will have to increase?

1 Answer

0 votes
by

Initial speed = 80km/hr
Total distance = 80 * 10 = 800km
new speed = 800/4 =200km/hr
Increase in speed = 200 - 80 = 120km/hr

Related questions

0 votes
asked Oct 31, 2019 in Other by AdilsonLima
  • #aptitute
0 votes
asked Oct 31, 2019 by MBarbieri
0 votes
asked Oct 31, 2019 in Other by MBarbieri
...